Doordachte installatieplannen, flexibel inzetbaar

Het kantoor van nu

De laatste jaren is er veel veranderd op kantoorgebied. Niet alleen op het gebied van inrichting. De flexibele werkplek vraagt om een flexibele infrastructuur, zowel op het gebied van voeding als datadistributie. De verlichting moet niet alleen energiezuinig zijn maar ook qua design en sfeer aansluiten bij het bedrijfsimago, en natuurlijk voldoen aan de Arbo-richtlijnen. Zonwering, verwarming, koeling en ventilatie worden centraal gestuurd, en functioneren alleen wanneer dat nodig is.

De verlichting die via dezelfde gebouwautomatisering wordt bestuurd is alleen aan wanneer er iemand in de ruimte aanwezig is. Het pand is niet alleen beveiligd tegen inbraak, maar ook tegen alle invloeden die de systemen kunnen verstoren, en daarmee ook de bedrijfscontinuïteit. En de communicatie geschiedt niet meer alleen via de telefoon, maar via geïntegreerde systemen van telefonie en computer. Hierdoor wordt de groeiende hoeveelheid informatie efficiënter verwerkt en zijn bedrijven steeds beter bereikbaar.

Kortom; een complexe omgeving, voor elke organisatie anders, maar met eenzelfde doel: efficiënt en beheersbaar. Het vergt investeringen die zichzelf terugverdienen doordat deze systemen de bedrijven beter laten functioneren en/of de exploitatiekosten doen verminderen.

Ieder bedrijf is anders

Er is geen sprake meer van een standaard oplossing. Verschillende specialismen komen er aan te pas om de werkplek van tegenwoordig in te richten. Robz Installatietechniek speelt in op de toenemende behoefte aan individueel maatwerk. Waar bij de ene organisatie flexibiliteit centraal staat, spelen voor de andere geheel andere aandachtspunten. Een goed doordacht plan is dus van groot belang! Een plan dat allesomvattend is, afgestemd op uw budget.

Robz Installatietechniek werkt ook in project- of bouwteams. Teams samengesteld uit specialisten, die in staat zijn een totaal project turn-key aan te pakken. Vanaf het eerste initiatief t/m het de service en nazorg na oplevering.

Robz Installatietechniek werkt volgens de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven.

Daarom kiest u voor Robz

Gekwalificeerd

Betrouwbare partner

Heldere afspraken

Flexibel, snel en efficiënt

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Meedenkend

Interesse in een kennismaking of prijsopgave van een betrouwbare installatiepartner?