Electra is overal

Bij u thuis

Denkt u aan een nieuwe badkamer of keuken, dan komen daar vaak werkzaamheden aan de elektrische installatie bij kijken. Een nieuwe groep voor een nieuw apparaat of het verplaatsen van aansluitingen. Maar ook het aanbrengen van een totale elektra-installatie (bijvoorbeeld bij nieuwbouw of renovatie).

Ook bij het aanleggen van elektra in uw tuin, voor verlichting, tuinhuis, vijver of zwembad zijn wij u graag van dienst! We kunnen wel stellen dat bij alle klussen in en om het huis de kennis van de erkend elektra installateur onmisbaar is.

Zelfs als u niet gaat klussen kunnen wij u van dienst zijn. Denk eens aan inspectie van de elektra installatie voor de brandverzekering, het aanbrengen van rookmelders of het oplossen van vervelende storingen zoals het ongewenst uitvallen van een aardlekschakelaar.

Zelfs als u “alleen maar” gaat verhuizen kunnen wij verlichting en andere technische apparatuur voor u demonteren en hermonteren op uw nieuwe locatie. Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt! Vraag naar de mogelijkheden!

Domotica

Domotica staat letterlijk voor woonhuisautomatisering ter ondersteuning van het (langer) zelfstandig veilig en comfortabel wonen. Alles wat bestuurd kan worden – verwarming, airconditioning, wasmachines, televisie, sensoren, melders, lichtschakelaars, computers enzovoort – kan worden verbonden met elkaar. Dit kan op veel manieren en met een uitgebreid scala aan apparatuur en programmatuur.

Uw huisinstallatie volledig programmeerbaar en naderhand flexibel te wijzigen. Creatief met instelbare sfeerverlichting, elektrische rolluiken en gordijnrails, dit alles is maar een kleine greep van wat met domotica mogelijk is.

Robz Installatietechniek werkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten en hanteert de voorwaarden van de Geschillen Commissie voor Installerende Bedrijven GC IB.

Daarom kiest u voor Robz

Gekwalificeerd

Betrouwbare partner

Heldere afspraken

Flexibel, snel en efficiënt

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Meedenkend

Interesse in een kennismaking of prijsopgave van een betrouwbare installatiepartner?